torstai 25. helmikuuta 2010

Alas vihervasemmisto!

Heräsivätpä vanhat ajatukseni vasemmistoliitosta tänään kyselytuntia katsellessani. Kyseisen puolueen edustajat räksyttivät opetusministeri Virkkuselle ja pääministeri Vanhaselle siitä, kuinka nyt ollaan muka tuomassa lukukausimaksut Suomen yliopistoihin. Eihän hallitus moista potaskaa niellyt purematta ja tarkensi, että lukukausimaksuja ollaan tuomassa ETA-maiden ulkopuolelta tuleville opiskelijoille.

Kasvonsa pelastaakseen esittivät Arhinmäki ja Kyllönen tämän toimen ovenavauksena lukukausimaksuille suomalaisissa yliopistoissa. Höpönpöpön. Pitäisi vasemmistoliitonkin edes yrittää leikiä sitä suomalaista työväenpuoluetta ja ajaa sen etuja - eli yrittää napata rahaa ulkomailta tulevilta opiskelijoilta, jotta yliopistoilla olisi varaa ylläpitää korkeatasoista opetusta. Minun mielestäni siinä ei ole mitään pahaa, että ulkomaan elävät joutuvat maksamaan siitä, että opiskelevat Suomessa.

Viime vuonna Vasemmistoliitto teki selvän valinnan valitsemalla puolueen oman populistin ja pentumagneetin, Paavo Arhinmäen, puheenjohtajakseen. Vasemmistoliitto olisi voinut joko siirtyä vasemmalle ja ajaa sitä työväen asiaa, tai sitten vihertyä Arhinmäen johdolla. Vihertyessään se potkii varsinkin Lapin työväkeä nivusille.

Vihervasemmisto suhtautuu kielteisesti niin moneen lappilaisia työllistävään hankkeeseen, että ihan pahaa tekee. Ydinvoiman lisääminen ei tule kuuloonkaan, onpa monelle Vuotoksen rakentaminenkin myrkkyä. Kaiken kukkuraksi ovat vihreät ja vasemmistoliitto parhaimpina hyysäämässä maahanmuuttajia ja elintasopakolaisia ja raijaamassa tänne väkeä, kun omallekaan väelle ei ole töitä.

Kuten olen jo todennut, on Perussuomalaiset ainoa rehellinen työväenpuolue. Se on kansallismielinen ja maahanmuuttokriittinen, se vastustaa ihmisten työpaikkoja syövää "vihervouhotusta" ja puhuu asioista kansan kielellä. Uskonpa, että jos 40 vuotta tynnyrissä elänyt entinen SKDL:n kannattaja valitsisi itselleen nykyään puoluetta, kääntyisi hän PerusS:n puoleen.

Uskon, että vielä vihervasemmisto kuolee pois maaseudulta ja se ajetaan sinne, missä muutkin ituhipit viihtyvät: kaupunkeihin. Siellä he saavat juoda reilun kaupan kahvia, imeskellä ituja ja värjätä hiuksiaan vihreiksi. Sitten he voivat jutella mukavia siitä, kuinka suomalaiset ja varsinkin miehet ovat juntteja eivätkä ymmärrä mitään tärkeistä arvoista ja maailmasta, koska käyvät töissä ja haluavat käydä vastakin.

Jos Lapissa ei nähdä enää Tennilää tai muita todella työmiestä edustavia ehdokkaita vaaleissa, on Perussuomalaisilla hyvä paikka napata yksi tai mahdollisesti vaikka kaksi kansanedustajanpaikkaa. Tää on viimeinen taisto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti